Wat is nou precies cultuur?

Dat de jeugdfilm Mees Kees op Kamp een geweldig succes is kun je wel merken aan het aantal bezoekers dat de kassa is gepasseerd. De jeugdfilm Mees Kees op Kamp heeft inmiddels al meer dan een half miljoen bezoekers getrokken, je kon horen in de media dat het 500.000 kaartje onlangs is verkocht. Als het zo door gaat met het succes van de film dan zal je meemaken dat het eerste deel overtroffen zal worden, als je een beetje op de hoogte bent dan zal je weten dat het eerste deel meer dan 600.000 bezoekers getrokken had. Toen had je ook nog de film Verliefd op Ibiza, deze film was toen, in 2012 de meest succesvolste Nederlandse productie.

Ga je naar de bioscoop om de film te zien van Mees Kees op Kamp dan krijg je een film te zien van een enthousiaste stagiair die met zijn klas op werkweek gaat, je zal zien dat de hoofdrolspeler regelmatig botst met de strenge schooldirectrice. De film is een groot succes, je ziet dat deze nu nog na zeven weken in 124 zalen draait, dit zijn er meer dan in het eerste deel in dezelfde week. Volgens producent PVPictures kun je als het zo door zal gaan deze zomer het derde deel verwachten, in ieder geval zal deze zomer het derde deel in de reeks worden opgenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>